Els allotjaments més originals a Catalunya

L’oferta d’allotjaments a Catalunya és molt àmplia i variada. Amb gairebé 2.300 establiments hotelers, és la segona comunitat autònoma amb més oferta, només per darrere d’Andalusia. Entre tants establiments, la varietat d’allotjaments originals a Catalunya està garantida.

Si estàs buscant sorprendre a algú especial amb un regal únic i inoblidable o regalar-te a tu mateix/a aquesta escapadeta necessària que fa temps que vas posposant, aquí trobaràs l’opció ideal per tu.

(més…)

10 Llibres de viatges per a totes les edats

T’explicaré un secret: En un món extremadament informatitzat i digitalitzat com en el que vivim i sent jo (suposadament) de la generació millennial que se suposa que hem nascut amb un aparell tecnològic sota el braç, sóc incapaç de llegir un llibre si no és en format paper, i encara menys si es tracta de llibres de viatges.

Sóc d’aquelles persones que encara creuen en la màgia del paper, a mi no em  transmet el mateix un llibre si no el pots tocar, si no pots doblegar una cantonada per saber on t’has quedat o si no rellegeixes una pàgina dues vegades perquè se t’ha mogut el marca pàgines. 

(més…)

COLOR FACTORY de Nova York: El paradís per a la comunitat Instagramer

A qui no li agradaria tornar a sentir-se com un nen/a petit/a? Jugar, riure, saltar i fer bogeries sense que ningú et miri pensant que no hi ets tota… A mi m’encanta aquesta sensació de llibertat i de trencar amb el que “s’espera” de nosaltres per ser persones adultes. I al Color Factory de Nova York és possible.

(més…)

Viatjar a l’Uzbekistan: 8 motius per conèixer el país

  • Per setmana santa vaig a Uzbekistan!
  • On? Què dius!? Però no estan en guerra allà?

Si no em van fer aquesta pregunta 20 vegades no me la van fer cap… En el fons ho puc arribar a entendre. Dins la nostra imaginació els països acabats en –stan són països perillosos, immersos en guerres i conflictes bèl·lics, però res més lluny de la realitat. Viatjar a l’Uzbekistan és molt segur.

(més…)

Cap de setmana a LUXEMBURG: la guia completa

On dius que vas? De cap de setmana a Luxemburg? I que hi ha allà? 

La veritat és que abans d’anar-hi, em feia les mateixes preguntes. De fet, uns vols baratíssims de Ryanair pel mes de febrer ens van portar a gaudir d’un cap de setmana a Luxemburg.

(més…)

Viatjar a Fes amb els 5 (+1) sentits

Sempre he pensat que els viatges aguditzen els sentits. Al canviar de ciutat, de país, al sortir del nostre entorn habitual, comencem a desenvolupar una alta capacitat per a connectar amb el nostre al voltant, per a mimetitzar-nos i integrar-nos d’una forma diferent al que ho fem quan estem en un ambient conegut.

(més…)